Copy och kraften i rätt ordval

Att välja rätt ord på rätt sätt har stor betydelse för att ditt budskap ska nå ut. Passande tonalitet likaså. Ge mig ett ämne, några stödord eller en person att intervjua så sätter jag copy i din artikel, story, pressrelease eller ditt nyhetsbrev. Eller anlita mig som internkommunikatör. Jag hjälper dig hela vägen från start till mål med kraftfullt, tydligt och väl avvägt innehåll.

Exempel på nyhetsartiklar.

"

Katarina är fenomenal på service och mycket kompetent på att skriva fantastiska artiklar. Hon fångar essensen i det du vill ha sagt. Utöver detta är hon en härlig person med stort tålamod. Jag har använt Katarina både för att skriva nyhetsbrev, göra intervjuer, bygga intranät, samt strukturera min kunds HR sidor.

NANNA CARLSSON, CHRO EUROFLORIST, CEO DEVJUE

"

Katarina har förmågan att fånga upp det som är viktigt och på ett enkelt och tydligt sätt förmedla det vi vill säga. Tonen blir varm och inbjuder att läsa. Så kort sagt, vi är mycket njöda med det arbete Katarina gör för oss.

JONAS HELLKE, VD, STORBILDSBOLAGET

Behöver du också hjälp att finna de rätta orden?

Läs mer om Avadådås andra tjänster

COPY

Sätter ord på ditt budskap och hjälper dig att hitta rätt tone of voice. Skriver din artikel, story, pressrelease eller nyhetsbrev.

GRAFISK DESIGN

Stilren formgivning av marknadsmaterial såsom broschyrer, affischer, kataloger, inbjudningar, produktblad mm.

WEBBPRODUKTION

Löpande webbuppdateringar eller design av nya sidor. Skapar content, text och bildspråk i en logisk och säljande struktur.

EVENT

Projektledning och koordination av stora och små kundevent, mässor, fester och konferenser. Hjälper dig att höja ribban.

Nöjda kunder