Event som höjer ribban

Har lång erfarenhet av projektledning och koordination av stora och små event, mässor, fester och konferenser för allt från tio till 500 deltagare. Bland annat efter åtta år som projektledare för Sydsvenskans Annonsörsdag, ett stort inspirationsevent för B2B och partners. Hjälper dig att höja ribban och skapa en personlig och minnesvärd upplevelse genom att sätta allt från helhet till detaljer.

Event

Ett framgångsrikt event kräver stor omsorg, noggrann planering och en tydlig röd tråd. Ett genomarbetat arrangemang där alla bitarna faller på plats både syns och känns för deltagaren. Jag springer gärna den extra mil som krävs för att leverera med toppkvalitet.

Sydsvenskans Annonsörsdag 2012 och 2013. Foto: Alice Bindby. Klicka för större bilder.

Mässor

Hjälper dig gärna att projektleda och koordinera mässor och utställningar i alla former. Hög kvalitet och bra resultat handlar om goda förberedelser, tid, omsorg och stort engagemang.

Smurfit Kappas monter på Scanpack i Göteborg 2018. Foto: Emmy Jonsson. Klicka för större bilder.

"

Katarina är en mycket ordningssam och positiv person att jobba med. Hon förstår snabbt problemställningarna och kan enkelt sätta sig in i det som ska göras. Katarinas entusiasm när det är projekt som ligger henne varmt om hjärtat kan flytta berg. Ett bra exempel är Sydsvenskans Annonsörsdag.

PONTUS HALLQVIST, Konsult och rådgivare PHK (f d kollega Sydsvenskan)

"

Med hög energi och drive får Katarina saker gjorda, på ett fantastiskt kreativt, proffsigt sätt med 100% kundfokus. Hon driver sig själv och dem omkring henne att sätta ribban högt, alltid med hög kvalitet och omsorg om detaljerna. Som projektledare driver hon tidplaner, aktiviteter och leveranser med tydlig hand.

MARIETTE LINDSJÖ, Sales, Marketing & Innovation Director, Smurfit Kappa

Behöver du också en effektiv projektledare?

Läs mer om Avadådås andra tjänster

COPY

Sätter ord på ditt budskap och hjälper dig att hitta rätt tone of voice. Skriver din artikel, story, pressrelease eller nyhetsbrev.

GRAFISK DESIGN

Stilren formgivning av marknadsmaterial såsom broschyrer, affischer, kataloger, inbjudningar, produktblad mm.

WEBBPRODUKTION

Löpande webbuppdateringar eller design av nya sidor. Skapar content, text och bildspråk i en logisk och säljande struktur.

EVENT

Projektledning och koordination av stora och små kundevent, mässor, fester och konferenser. Hjälper dig att höja ribban.

Nöjda kunder