Tydliga och stilrena budskap

Behöver du hjälp att sätta de olika delarna i en marknadskampanj, i linje med din grafiska profil? Med mig får du en smidig och lyhörd partner som med stor glädje hanterar layout och copy och skapar tydliga och stilrena lösningar. Eller anlita mig löpande med produktion av ditt digitala och fysiska marknadsmaterial, såsom t ex broschyrer, affischer, vepor, skyltar, kataloger, produktblad och inbjudningar.

Utformning av marknadsmaterial

Hjälper dig löpande med produktion av ditt sälj- och marknadsmaterial, digitalt eller för tryck. Jobbar gärna med helheten och skapar enhetligt innehåll med såväl copy som layout.

Exempel på grafisk produktion, klicka för större bilder.

En röd tråd och konsekvent profil

Hjälper dig gärna att hitta din grafiska identitet och personliga profil för att skapa effektiva och spännande budskap. Tydligt, avskalat och konsekvent skapar vi en röd tråd i din kommunikation.

Exempel på grafisk produktion, klicka för större bilder.

Effektfulla format

Skapa läckra och säljande miljöer till utställningar, mässor och event med effektfulla vepor och tavlor  i storformat. Eller lek med smarta kuber där du enkelt förändrar budskapen genom att vända och vrida. Vi hittar de former som passar din verksamhet.

Exempel på grafisk produktion, klicka för större bilder.

"

Katarinas kreativa förmåga, öga för detaljer, pålitlighet och strävan efter att alltid föra saker bättre är ovärderlig. Katarinas entusiasm och positivism smittar av sig och hon ser alltid till företagets bästa.

LINA ANDREASSON, Ecommerce Manager, Smurfit Kappa

"

Vi på Optimistklubben har anlitat Katarina för att göra marknadsföringsmaterial till oss. Broschyrer, design av give awayprodukt, inbjudan till mingel och en skylt till vår entré. Vi är väldigt nöjda med hennes leverans. Katarina är lyhörd, kreativ, väldigt trevlig, snabb och inte minst proffsig. Det är wow-känsla på allt hon gör. Vi rekommenderar henne varmt.

CECILIA NEBEL, Grundare, Optimistklubben

Behöver du också hjälp att utforma ditt budskap?

Läs mer om Avadådås andra tjänster

COPY

Sätter ord på ditt budskap och hjälper dig att hitta rätt tone of voice. Skriver din artikel, story, pressrelease eller nyhetsbrev.

GRAFISK DESIGN

Stilren formgivning av marknadsmaterial såsom broschyrer, affischer, kataloger, inbjudningar, produktblad mm.

WEBBPRODUKTION

Löpande webbuppdateringar eller design av nya sidor. Skapar content, text och bildspråk i en logisk och säljande struktur.

EVENT

Projektledning och koordination av stora och små kundevent, mässor, fester och konferenser. Hjälper dig att höja ribban.

Nöjda kunder