Digitalt content och god logik

Stöttar dig i dina löpande uppdateringar av digitalt content. Min styrka ligger i projektledning, layout och copy, att skapa en logisk struktur av ditt innehåll på ett lättläst och säljande sätt. Och att skapa skräddarsytt innehåll som ligger i linje med din övriga marknadsföring. Har erfarenhet av flera cms-system, bland annat Sharepoint, Sitecore, One, WordPress Divibuilder samt e-handelsplattformar som Prestashop, Askås och Quickshop.

Webbsidor

Några exempel på webbproduktion.

"

Som marknadskommunikatör har Katarina en kreativ förmånga utöver det förväntade med en fantastisk blick för både detaljer och helhet. Hon är alltid redo att gå ett steg längre med ett driv som engagerar andra. Tar stort ansvar och har respekt för deadlines.

KRISTINA LUNDIN, Marketing Manager, Smurfit Kappa

"

Vi är mycket nöjda med vår nya inspirerande hemsida. Den speglar vår verksamhet och kreativa miljö på ett bra sätt. Katarina har snabbt och effektivt byggt upp och skapat innehållet, kommit med idéer och väglett oss i struktur och navigering samt inte minst bidragit med många bra bilder. Vi har fått väldigt bra respons av föräldrar och personal och hemsidan hjälper oss att skapa nya kontakter.

THOMAS HANSSON, Rektor, Jeppsagårdens Förskolor

Behöver du också hjälp att skapa ditt content?

Läs mer om Avadådås andra tjänster

COPY

Sätter ord på ditt budskap och hjälper dig att hitta rätt tone of voice. Skriver din artikel, story, pressrelease eller nyhetsbrev.

GRAFISK DESIGN

Stilren formgivning av marknadsmaterial såsom broschyrer, affischer, kataloger, inbjudningar, produktblad mm.

WEBBPRODUKTION

Löpande webbuppdateringar eller design av nya sidor. Skapar content, text och bildspråk i en logisk och säljande struktur.

EVENT

Projektledning och koordination av stora och små kundevent, mässor, fester och konferenser. Hjälper dig att höja ribban.

Nöjda kunder