Foto & Film – fångar ögonblick och känsla

Mitt stora intresse för form och bildspråk gör att jag gärna använder kameran för att fånga ögonblick och känsla. Varje människa och situation är unik och jag hjälper dig gärna att skapa porträtt som framhäver din personlighet. Eller med säljande inspirationsbilder som stärker dina produkter och ditt varumärke. Du kan också anlita mig för filmuppdrag, t ex vid rekrytering, event, porträtt eller presentationer.

Personliga porträtt

Levande och nära porträtt som berättar om din personlighet i den miljö där du känner dig hemma. Bilder till hemsida och trycksaker eller i det sammanhang du har behov.

Några porträttuppdrag, klicka för större bilder.

Produkter och inspiration

Kreativa inspirationsbilder med produkten i fokus som fångar känslan och stärker ditt varumärke. För användning i sociala medier, på webbsida, e-handel eller till trycksaker.

Produkt- och inspirationsfoton, klicka för större bilder.

Arbetsmiljö

Naturliga och beskrivande bilder som speglar miljön och stämningen i stort och smått på din arbetsplats. Som underlag för employer branding, trycksaker, hemsida eller social media. 

Exempel på fotouppdrag, klicka för större bilder.

Event, fest och konferens

När du vill ha hjälp att dokumentera ett event, en fest eller konferens. Fångar minnesvärda ögonblick, stämning och människor. Stillbild, film eller blandat.

Exempel på fotouppdrag, klicka för större bilder.

Film

När du vill ha hjälp att fånga stämning och känsla på ett event eller för att beskriva en arbetsplats eller händelse. Hittar din röda tråd och skapar sköna minnen att njuta av och marknadsföra.

Några exempel på Avadådås filmuppdrag för Atea.

"

Vad mer kan jag säga än tack! För skratt, allvar och underbara bilder. Jag känner igen mig, ser att det är jag, en lycklig och harmonisk jag. Kände mig inte obekväm med dig och kameran, bara glad, på rätt plats med rätt människa.

CECILIA GIDLUND,  Grundare, Petinfocus

"

Ursäkta språket – men jädrar vilken härlig känsla du har för filmproduktion, Katarina! Spot on! En JÄTTEFIN film! Jag, som aldrig träffat personen du porträtterar, ser fram emot att träffas nu  – precis den känsla vi vill åt. Också otroligt snyggt med alla klipp ifrån olika platser av kontoret.

CARIN WINBERG,  Marknadsansvarig Region Syd, Atea

"

Vi vill  tacka dig för en fantastisk insats vid Atea Väst Awards. Filmerna som du producerat gjorde skillnad för hela eventet och precis allt fungerade precis enligt plan. TACK för att du bidrog till en fantastisk och magisk kväll! 

ANN-CHRISTIN FORSMAN,  Regional marknadsprojektledare, Atea Region Väst

Behöver du också hjälp att fånga ögonblicket?

Läs mer om Avadådås andra tjänster

COPY

Sätter ord på ditt budskap och hjälper dig att hitta rätt tone of voice. Skriver din artikel, story, pressrelease eller nyhetsbrev.

GRAFISK DESIGN

Stilren formgivning av marknadsmaterial såsom broschyrer, affischer, kataloger, inbjudningar, produktblad mm.

WEBBPRODUKTION

Löpande webbuppdateringar eller design av nya sidor. Skapar content, text och bildspråk i en logisk och säljande struktur.

EVENT

Projektledning och koordination av stora och små kundevent, mässor, fester och konferenser. Hjälper dig att höja ribban.

Nöjda kunder