En stolt skånsk marknadspartner med lokalt perspektiv

Den som känner mig vet att jag är en utpräglad och entusiastisk doer som gillar utmaningar. Att få inspirera och inspireras är min nyckel till lycka. Och jag är övertygad om att positiv kommunikation gör världen lite vackrare. 

Svenska språket är fantastiskt och särskilt gillar jag dialekter. Den som vågar vara lokal vinner hjärtan. I Malmö har vi flera sköna uttryck som förenar oss. Avadådå är ett av de stoltaste. 

Social doer med aptit på livet

Med en titt i backspegeln är jag glad att kunna konstatera att jag har haft förmånen och lyckan att få prova på en mängd olika roliga och utvecklande saker. Den gemensamma röda tråden har alltid varit ett behov av att få uttrycka mig. Ursprungligen var det journalistyrket som hägrade. Och jag landade redan på 90-talet i det stora tidningshuset på Krusegatan i Malmö. Men inte på redaktionen, utan på Sydsvenskans försäljningsavdelning. Under 20 härliga år provade jag på det mesta inom sälj och marknadsföring, inklusive byrå och projektledning av stora härliga event.

Jag har även drivit min egen e-handel inom skönhet med hela världen som arbetsfält och därefter glidit vidare på den digitala banan i branscher som heminredning, detaljhandel och outdoor. 2018 hamnade jag på ett globalt förpackningsföretag i en rolig roll som marknadskommunikatör med ett brett spektra av kreativa arbetsuppgifter.

Med Avadådå Kommunikation, som föddes våren 2021, har jag samlat det mesta av min kunskap och erfarenhet. Och satsar framförallt på det som får mig att må bra och vilja fortsätta utvecklas. God copy, stilren grafisk design och att skapa vackra bilder med värme och känsla. Jag har stor aptit på livet och ser varje ny utmaning som en spännande möjlighet. För avadådå, ingenting är ju omöjligt. Det finns bara lösningar.

 

"

Katarina är en otroligt duktig konsult, och det är alltid lika givande och trevligt att samarbeta med henne. Hon är inte bara kreativ och energisk, utan har även en mycket god konsultativ förmåga där hon vågar utmana och ge nya tankar och idéer.

MARIA DANELL, HR Country Manager, Haldex (f d HR-chef, Smurfit Kappa)

"

Katarina har ett genuint driv och en stark organisationsförmåga med den erfarnes djup, men fortfarande med den nyfiknes ögon. Hennes entusiasm är smittande och det är oundvikligt att inte ryckas med i skrattet som alltid är nära.

NADIA MILOTTI, Rekryteringskonsult, Randstad (f d kollega på Sydsvenskan)

Behöver du en pålitlig och effektiv marknadspartner?

Välkommen att ta kontakt för att diskutera dina kommunikationsbehov.
/Katarina Bendz Hansson, kreativ kommunikatör

Nöjda kunder